Welcome

Assalamualaikum Pictures, Images and Photos

Followers

Thursday, August 20, 2009

Template Bermasalah

assalamualaikum warahmatullah
apa khabar teman-teman di luar sana?


Hu hu...nampaknya templates terpaksa bertukar lagi...
setelah blog ini sukar dibaca berikutan amsalah templates
dan secara tak sengaja blog-blog yang selalu saya ikuti,
ter'hilang' seketika dari page ini...
maaf ye tak sempat lagi nak
tempek kat sini lagi..

2 comments:

hai said...

oh...patut la dah beberapa kali akak tak boleh nak komen...try tadi kat entri tak terduga ..tgk boleh ke tak???ari tu dah tulis panjang2 tapi tak boleh submit!!
harap dah sembuh!!

ummu Masyitah said...

ya kak Hai.saya pun tak perasan keadaan ini.terima kasih ya kak.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...Jurnal Kehidupan... Template by Ipietoon Cute Blog Design