Welcome

Assalamualaikum Pictures, Images and Photos

Followers

Thursday, January 27, 2011

Award Untuk Followers Bicara Hati Ibu

Award Untuk Followers Bicara Hati Ibu


Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Apa khabar kawan-kawan followers Myukhuwwah; Bicara Hati Ibu? Semoga sihat-sihat dan ceria-ceria selalu.

Pada petang yang mendung ini, myukhuwwah ingin merakamkan setinggi-tinggi terima kasih kepada semua rakan-rakan followers Bicara hati ibu ini.

Di kesempatan ini, myukhuwwah ingin memberikan Anugerah 300 Followers blog myukhuwwah kepada semua followers blog ibu ini. 

Sejambak bunga kuning sebagai hadiah sebuah persahabatan maya. Gambar matahri tersenyum ialah, kehadiran teman-teman followers telah menceriakan waktu-waktu myukhuwwah. Corak motif dedaunan berbiku hijau di sebelah kiri sebagai tanda kehadiran teman-teman followers myuukhuwwah telah menceriakan teratak ibu yang sangat jarang dapat dikemaskinikan ini.

Lambang luv pula sebagai tanda keprihatinan teman-teman followers terhadap entry-entry Bicara Hati Ibu, yang kadang kala bercampur pelbagai rasa,  yang myukhuwwah tidak dapat menterjemahkan sepenuhnya dengan kata-kata di penulisan maya ini. Lambang ini beerti teman-teman followers prihatin. Ia seiringan jua maksudnya dengan gambar kartun wanita berkerusi roda. Dan kartun wanita berkerusi roda itu sebagai lambang keadaan myukhuwwah. :)

Semua followers teratak Bicara Hati Ibu ini, yang sekarang ini sudah seramai 306 orang, sudi-sudikanlah menerimanya ya.

Sekian, wassalam.

40 comments:

Kakzakie said...

Salam Ummu,

Harap kakak org tercepat ambil award tu. Hehehe....

ummu said...

waalaikumussalam kak zakie
he he, tahniah akak memang yang pertama.:)

relevan said...

Salam ummu..saya ambil award ini..saya juga follow blog ummu melalui twitter..

ZOOL@TOD said...

Insya-Allah saya akan paparkan award ini di blog saya, walaupun sebagai "silent reader" je....

Terima kasih

zue said...

as-salam ummu,
diharap ummu sihat selalu..mudah2an
kzue minta izin amik ya..

ummu said...

waalaikumussalam encik releven,
koi lagi gembira encik releven sudi ambil award yang tak seberapa ini.tq ya sudi follow teratak ibu ini.

ummu said...

terima kasih Encik Zool.gembira saya Encik Zool sudi menerima award ini.silakanlah ambil ya.tak kisahlah silent reader pun, memang saya ingin beri kpd semua followers teratak ibu ini.

ummu said...

waalaikumussalam Kak Zue
amin,alhamdulillah saya beransur sihat kak.
silakanlah ambil award ni ya kak.terima kasih kerana akak sudi meninggalkan jejak di kedua-dua teratak ibu.

ckLah@xiiinam said...

Salam...ckLah tetap menjadi antara follower ummu, meskiummu bukan follower ckLah. Boleh ya!

...maafkan ckLah andai pernah terdapat tulisan ckLah yang mengguris hati ummu atau seumpamanya.

Abang Long said...

Tangan yang memberi itu lebih baik dari yang menerima. Namun, saya tetap menerima dari seorang yang berhati mulia.

fizanur said...

singgah sini..:)

Set yang lengkap untuk BF mom

ummu said...

waalaikumussalam kak ckLah,ummu ucapkan terima kasih kerna akak sudi menajdi follower taratak ummu yg sangat jarang dikemaskini dan blogwalking.maaf ya kak,ummu lupa nak follow akak melalui blog peribadi ummu ini.kak,sebenarnya ummu dah follow blog akak tapi melalui educational blog ummu yang akak pun sudi follow.terima kasih ya kak.

ummu said...

terima kasih abang long sudi menerima.semoga Allah memberkati hidup kita.

Kunang-Kunang said...

Salam Ummu,

Baru sekarang ni akak terjumpa blog Ummu yang ini.

Terima kasih berikan award. Akak datang nak ambik award ni yer,

littlehumblelynn said...

kita terima dgn besar hati kak :)

Werdah said...

Assalamu'alaikum Ummu

Terima kasih ya.. insyaAllah kak ambil nanti ya...

ibuintan said...

semoga ummu sihat sentiasa, akak akan ambil... terima kasih, cantik

Vic said...

SALAM KAK...
vic ada problem dgn broadband connection ituhari.. huhuhu..
semua aktiviti asyik disconnected jerrrr ... hehehe
sorry lambat reply

Nida said...

As-salam buat Ummu..

Alhamdulillah melalui blog, ikatan ukhuwah dapat terjalin... semoga dari alam maya menjadi realiti.. dan ikatan yg terjalin ini terus kukuh terpateri..

nurkass said...

assalamualaikum kak ummu..
baru berkesempatan nak BW..
diharap kak ummu sihat sejahtera bersama keluarga tercinta..tq atas award ni..sukeee sgt..

Mohamadazhan hjDesa said...

salam ziarh ke sini, follower baru boleh dapat ka.hehe

ummu said...

waalaikumussalam kak hanim,terima kasih ya kak sudi menerima award ini.

ummu said...

terima kasih ya Lyyn..akak pun gembira Lynn sudi terima

ummu said...

waalaikumussalam kak werdah,terima aksih ya kak

Rozali said...

Assalamualaikum Ummu

mukin ada lagi award untuk atuk

tapi saya muskil..lambang kartun kursi roda..masih tak tahu latarbelakang ummu

Wassalam

ummu said...

Fiza,jemputlah ambil award ini ya

ummu said...

assalam kak ibu intan,terima kasih ya kak sudi terima award ini

ummu said...

Vic,welcome back to blogsphere.
sudikanlah ambil award akak ini ya

ummu said...

waalaikumussalam warahmatullah Nida
alhamdulillah semoga ukhuwah ini
diberkati Ilahi
amin

ummu said...

waalaikumussalam Nurr,terima kasih ya Nurr

ummu said...

assalam mohamadazhan
silakan ambil ya
ia memang utk semua followers blog ibu ini

ummu said...

waalaikumussalam tn hj
terima aksih sudi terima award ni

mazz said...

salam ummu..
selamat berkenalan.
boleh lagi ke ambil award nih...hehe.
kak mazz dah follow blog bicara hati ibu :)

ummu said...

waalaikumussalam Kak Mazz
tqvm Kak Mazz, sukanya kak Mazz sudi ambil dan tinggalkan komen di sini
tqvm kak mazz,sudi follow blog biasa saya ini

inapramli said...

slmt bkenalan..smg ukhwah tjalin dgn izn Allah.sy dh fllow.jomlah jd follower sy jga.Sy sorg insan y bglar ibu.cr sy di http://inapramlee.blogspot.com

ummu said...

salam Inapramlee.terima kasih sudi mengikuti blog Ummu.saya follow back ya

izan mama mia said...

Assalamualaikum Ummu...lama izan tak datang sini...tq award tu..cantik (*_^)

ummu said...

waalaikumussalam Izan
terima aksih izan sudi ambil award ni.sangat saya hargai sokongan Izan

zue said...

Assalamualaikum Ummu
kzue amik award ni ek...ni dah trlebih utk 300 org..boleh ke?

ummu said...

waalaikumussalam kak zue
silakanlah kak ambil
saya amsih ingat
akak antara kawan blogger yg rajin meninggalkan komen di blog saya sebelum follower menjadi 300 orang lagi dulu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...Jurnal Kehidupan... Template by Ipietoon Cute Blog Design