Welcome

Assalamualaikum Pictures, Images and Photos

Followers

Wednesday, May 25, 2011

Terima kasih teman bloggers

Terima kasih teman bloggers



Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Terima kasih saya ucapkan kepada teman-teman bloggers yang sudi add teratak ibu ini di blog teman-teman. 


Berikut senarai blog teman-teman yang saya ambil dari stats dashboard blog saya. Ada juga blog yang saya salin sampai 2 atau 3 kali kerana saya copy paste terus dari stats blog. Tak daye nak edit.

Oklah, jom kita lihat blog rakan-rakan kita:


Referring URLs






















































































Referring URLs
2









1









1



















1









1









1



















1









12 comments:

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Ummu,

Terima kasihlah masukkan blog akak juga dalam senarai.

nurkass said...

salam kak ummu..
terima kasih pd kak ummu juga..
honestly hari2 kass terjah blog kak ummu coz byk info yg sgt bermanfaat..cuma terkadang tu masa tak mengizinkan utk meninggalkan sepatah dua kata..kalau sempat dan kalau komputer tak buat hal of kos kass tinggalkan komen mcm sekarang ni..hehe

opsss..panjang pulak komen saye..hehe

ummu said...

waalaikumussalam kak hanim
terima kasih kak
kerna sudi add blog saya di bloglist akak.
semoga Allah merahmati pertemuan tanpa suara kita ini

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

salam sayang kak ummu,
terima kasih, blog fiza ada dlm senarai akak....

littlehumblelynn said...

ummu

tq..blog lynn pun ada..
smg suatu masa kita dpt ketemu
nanti akak sms lyn 0192021949-sbbnya lyn akan turun ke tganu awal bulan ni..mana tahu leh jupe di kuantan..i/allah!!

Kamsiah said...

salam
terimakasih kerana sudi menjadi sahabat maya saya..

Zaitun said...

Salam ummu...blog kak Zai pun ada juga ya...terima kasih.

ummu said...

waalaikumussalam Nurr
terima kasih Nurr.
sudi menjenguk blog akak yang biasa2 ini.

ummu said...

waalaikumussalam Fiza
salam sayang untuk Fiza kembali.
terima kasih kembali untuk Fiza, kerna sudi add blog akak di blog Fiza.terima kasih juga atas perkongsian pengalaman Fiza dalam pendidikan anak2.

ummu said...

Lyn
terima kasih Lyn.
sebab sudi add blog ummu yang biasa2 ini.wah nak gi ganu ye?
moga2 dapatlah kita jumpa.

ummu said...

waalaikumussalam Kak Kamsiah
terima kasih kembali kepada akak
kerna sudi menajdi follower blog saya yang biasa2 ini.sanagat saya hargai.

ummu said...

waalaikumussalam Kak Zai
terima kasih banyak2 kak
kerna akak sudi add blog saya
di bloglist akak
sangat saya hargai.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...Jurnal Kehidupan... Template by Ipietoon Cute Blog Design