Welcome

Assalamualaikum Pictures, Images and Photos

Followers

Saturday, August 13, 2011

Hujan Meteor di Malam Ini

Hujan Meteor di Malam  Ini

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Hujan Meteor di Malam  Ini.


Info lanjut sila klik di sini.Hujan Meteor di Malam Bulan Ramadhan 1432 Ini

6 comments:

IMANSHAH said...

pernah dengar tapi tak tahu apa.nanti saya jenguk

ummu said...

tqvm Imanshah
but blog wordpress akak dah kena suspend, sbb bandwith akak tingi sgt

CIK TOM said...

wah menarik jugak kl dpt tgk meteor..cntk blog akak..kemas..

werdah said...

Assalamu'alaikum ummu

Tak dapat lihatpun hujan tu, tapi pada hari-hari yang dikatakan tu memang kerap hujan waktu malam menjelang subuh.

Salam nuzul al-Quran dan selamat menjalani ibadah bulan Ramdhan.

ummu said...

tqvm ciktom, sudi bertandang ke blog kecil akak.
tqvm juga banyak tips blog wordpress akak belajar dari ciktom,salam ramdahan utk CikTom

ummu said...

waalaikumussalam Makcik werdah

saya pada malam tu pun tak dpaat tengok.terima aksih makcik sudi bertandang ke blog kecil saya ini.

semoga makcik sihat2 sahaja di sana.
jaga diri baik2 ye makcik.jangan lasak2 sangat buat kerja tau.

wassalam


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...Jurnal Kehidupan... Template by Ipietoon Cute Blog Design