Welcome

Assalamualaikum Pictures, Images and Photos

Followers

Wednesday, November 24, 2010

Alhamdulillah, TQ ServerFreak

Alhamdulillah, TQ ServerFreak

Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Allah, masalah blog ini nampaknya dapat diatasi. semoga takde masalah lagi lepas ni.

Sebelum Subuh pagi tadi, saya dah perasan blog ini tidak boleh masuk dengan firefox. Lalu, saya menghantar email kepada serverfreak pada pukul 10.14 pagi. Alhamdulillah tak sampai 20 minit saya mendapat maklum balas begini:

   Saya sudah membetulkan A Record settings blog anda. 


Kemudian atas cadangan Serverfreak, saya pun buat update Blogspot settings dalam Blogspot.

Dan juga buka link yang diberikannya:

klik sini

Saya juga delete blog-blog lain di dashboard saya. Termasuk lagu Maher Zain. Semoga masalah ini takde lagi. Semoga blog Fizanur pun kembali pulih.

Alhamdulillah. Terima kasih kepada bloggers Denai hati, klik sini, kerana setelah dengan membaca review di blognya, saya pun menggunakan khidmat ServerFreak. Beliau juga ada menganjurkan pelbagai contest, termasuk Hidup Untuk Memberi, klik sini.
  
Malaysia Web Hosting

6 comments:

Admin P@P said...

Assalamualaikum.

Satu perkara baharu pada saya.
Semoga selepas ini tiada gangguan lagi, dan teruskan perkongsian untuk manfaat bersama.

TQ

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

salam kak ummu,
server freak tu apa?

ummu said...

waalaikumussalam admin P&P
terima kasih kembali atas kesudian tuan meninggalkan komen di sini.
sekian,wassalam

ummu said...

waalaikumussalam Fiza
serverfreak tu penyedia hosting kepada website, blog wordpress dan juga blogspot,Fiza

fizanur said...

ummu, blog ummu ni still ada problem. saya masuk skang kat firefox, gelap gulita. ummu bayar la yek, nak amik khidmat serverfreak?

ummu said...

Fiza,tulah saya perasan mulai 11pm malam tadi,dia jadi hitam balik
wadui.tak tahu camna nak buat
kena masuk selain dari firefox


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...Jurnal Kehidupan... Template by Ipietoon Cute Blog Design