Welcome

Assalamualaikum Pictures, Images and Photos

Followers

Wednesday, November 24, 2010

Blog Tak Boleh Buka di Firefox?

Blog Tak Boleh Buka di Firefox?

Alhamdulillhirabbilalamin,syukur ke hadrat Allah SWT, pagi yang hening ini dapat saya menulis sesuatu di blog ini.

Merujuk kepada tajuk entry kali ini, myukhuwwah tidak boleh dibaca di firefox. Myuskil juga dibuatnya. Ada kawan-kawan yang boleh membantu? Maklumlah myukhuwwah pun sangat baru di blogsphere ini.

Blog ini boleh view di IE dan chrome tapi di firefox,tak boleh.

Sebelum ini, myukhuwwah cuba masuk di blog Fizanur, klik sini, http://mybeautifulaisyah.blogspot.com/2010/11/something-wrong-with-my-blog.html

Sekian, terima kasih

Wassalam.

6 comments:

fizanur said...

ummu, apa cita? camner blog kita ni ek. tensionla..kejap ok kejap tak oke.

ummu said...

tulah pening Fiza
nak blog walking pun takde mood
kalau nak masuk je kena cari komputer yang tak guna mozilla.
akhirnya,
blog wordpress saya lah yg jadi mangsa.he he, habis berentry2 sehari.

kak Erna said...

salam ummu..akak tak guna firefox..jadi mudah aje nak masuk ke blog ummu ni..

Vic said...

salam kak ummu..
la... kesian nya... tapi tu lah, vic pun tak tahu sgt ttg ni.. kikikiki..
harap kawan lain dpt membantu akak..

ummu said...

waalaikumussalam, alhamdulillah terima kasih kak erna mmberi maklum balas

ummu said...

waalaikumussalam Vic
terima kasih ya Vic memebri maklum balas.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...Jurnal Kehidupan... Template by Ipietoon Cute Blog Design