Welcome

Assalamualaikum Pictures, Images and Photos

Followers

Monday, July 09, 2012

My Birthday Giveaway 2012

My Birthday Award 2012




Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Semasa PAsaraya Borong SAKAN dibuka pada satu Hari Jumaat,saya terlalu situ. Memang nampak meriah majlis di situ. Ia berada d U Mall tmn U,berdekatan Jusco tmn U. Dekat benar dengan Giant Taman U.

Kebetulan Blog cetusan rasa ada buat giveaway, apa salahnya saya join memeriahkan giveaway rakan bloggers kan.

Saya rasa nilai barang tu RM112.50 kut.

Update: Alamak typing error. Sebenary nak tulis RM12.50. Sorry ye Nur



Posted via DraftCraft app Kepada rakan yang nak join,ini linknya http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2012/06/my-birthday-giveaway-2012.html

9 comments:

Ummi Iman said...

Singgah kembali. Good luck.
Nice blog :)

Nur-nba said...

Salam. Kak ummu, terima kasih kerana sudi join GA saya ni. Penyertaan anda telah diterima. Good luck!

Nur-nba said...

Saya nak confirmkan tekaan ummu, rm12.50 atau rm112.50. Sebab di entri lain dan di kotak komen saya lain.

Kakzakie said...

Salam Ummu, eh... Ummu pun duduk dekat-dekat sini ye. Kakak belum pergi lagi dekat SAKAN ni.

Nur-nba said...

Salam. Terima kasih kerana sudi join GA ni.. Penyertaan anda telah diterima. Nantikan keputusannya ye.. Good luck!!

Nur-nba said...

Harap dapat updatekan harganya.. sebab ada perbezaan antara di entri dan di kotak komen di blog Nur.

ummu said...

Salam Ummi Iman
terima aksih ya sudi tinggalkan jejak di blog saya

ummu said...

Salam Nur,
maaf ye.saya tersalah taip malam tu.terima aksih sudi terima penyertaan syaa

ummu said...

Kak Zakie
ya kak.
kebetulan pula masa opening ceremonynya tu saya terlalu di situ tapi tak turun.tengok je dari dlm kereta.:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

...Jurnal Kehidupan... Template by Ipietoon Cute Blog Design